top of page

TRÄNA MED REAGL CAPOEIRA

Att träna capoeira är att träna hela kroppen, från topp till tå, insida och utsida, och att ta del av den brasilianska kulturen och gemenskapen och leken som finns i capoeirakulturen. För att börja träna capoeira hos oss krävs inga förkunskaper, bara viljan att lära sig och att träna utifrån sina egna förutsättningar.

BARNTRÄNING FRÅN 3 ÅR

​Barnträningen genomsyras av lek och glädje, samtidigt som disciplin och respekt är mycket viktiga moment. Barnen får lära sig den fysiska biten av capoeira men också att sjunga, spela instrument, klappa händerna, prata och räkna på portugisiska liksom en bit av den brasilianska kulturen och hur reglerna inom capoeiran ser ut. Efter hand ökar också de akrobatiska inslagen liksom träning i teknik.

Ditt barn
 är alltid välkommen att prova på en gång gratis såklart!

20170609_175418.jpg
treino 15.jpg

UNGDOM- OCH VUXENTRÄNING

Ungdoms- och vuxenträningen tar till en början sitt fokus på grunderna inom capoeiran. Ju längre man tränar desto mer lär man sig om Brasilien och om capoeirakulturen, om de regler som finns, att spela instrumenten, att sjunga sångerna och så småningom också att lära ut capoeira. Efter hand ökar de akrobatiska inslagen liksom träning i teknik. Med tiden lär man sig också att prata/förstå portugisiska.

Du är alltid välkommen att prova på en gång gratis såklart!

KLÄDSEL

Vi tränar barfota i gruppens vita capoeirabyxor och gruppens linne/t-shirt. När det är roda, workshops och specialträningar förväntas alla komma i gruppens hela och rena, oficiella vita kläder med logotyp och tillhörande corda (gradering) för dem som har. Som nybörjare är du till en början välkommen barfota i ett par bekväma byxor och en t-shirt.

Väljer man efter provträning att börja träna med oss så måste man införskaffa gruppens vita officiella uniform bestående av byxor och linne/ t-shirt. Uniformen är obligatorisk så snart man börjar träna regelbundet. Mer information fås av tränaren. Uniformer säljs under träningstider i vår klubblokal i Johanneberg och betalas via webshopen på hemsidan.

 

treino 23.jpg
bottom of page