top of page
PRISER
Avgiften att betala baseras på vilken grupps schema man tillhör med åldersindelning och antal träningar/vecka. Utöver nedanstående avgifter (terminsavgift + medlemsavgift) tillkommer för nya utövare en engångskostnad för uniform samt för alla elever en summa i samband med den årliga graderingen på sommaren.
Inga andra obligatoriska avgifter finns.
GRUPP
MINI barn födda 2019-2020
BARN födda 2015-2018
UNGDOM födda 2009-2014
VUXNA vuxen/förälder
VUXNA unlimited vuxen/förälder
AVGIFT PER PERSON
1120 kr / termin (endast i Johanneberg)
1180 kr / termin
1410 kr / termin
2130 kr / termin
2800 kr / termin
STUDENTRABATT
20 % per person / termin
För skolungdom 15-20 år samt studenter som tränar i vuxengrupp. Använd rabattkod STUDENT vid anmälan. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter och kan inte fås retroaktivt! Studentleg ska kunna uppvisas på förfrågan.
FAMILJERABATT
100 kr per person / termin
Gäller om ni är två eller fler i samma familj som tränar (gäller syskon/barn/förälder). Använd rabattkod FAMILJ vid anmälan. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter, kan inte fås retroaktivt och gäller ej sommarträning.
MEDLEMSAVGIFT
150 kr / kalenderår (obligatorisk)
​Vår förening är medlem i Svenska Capoeiraförbundet och via medlemsavgiften är du försäkrad på träningen och under resa till och från denna. Medlemsavgiften är obligatorisk. Information skickas ut separat för betalning av denna.
PROVA PÅ
Gratis första gången
Att prova på är gratis men föranmälan krävs dock alltid. Efter prova-på lektionerna meddelar ni tränaren huruvida du vill fortsätta och anmäler er sedan till ordinarie träningar via hemsidan.
TERMINER
VÅRTERMIN
SOMMARTERMIN
HÖSTTERMIN
Vecka 4-21. Anmälan senast 15 januari för gamla elever, nya elever löpande.
Vecka 23-27. Särskilda priser.
Vecka 35-49. Anmälan senast 15 augusti för gamla elever, nya elever löpande.
bottom of page