Vi följer löpande information och uppdaterade rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och anpassar verksamheten efter behov. 

Råd & restriktioner kopplat till Covid-19

påverkar vår verksamhet

Folkhälsomyndighetens och Regeringens råd och restriktioner kopplat till pandemin påverkar vår verksamhet. Vi vill fortsätta erbjuda hälsofrämjande aktiviteter för olika åldrar på ett ansvarsfullt sätt. För att bidra till minskad smittspridning av covid-19 och vara en del av lösningen så anpassar REAGL Capoeira verksamheten löpande efter omständigheterna.

Vid vårterminens start gäller följande:

 • Inga vuxna får närvara i våra träningslokaler varken i Johanneberg, Kungsbacka eller Mölndal. Vuxna tränar online med tränarledda liveträningar via den digitala plattformen Zoom! Detaljerad information går ut via mail till alla anmälda. Observera särskilda träningstider, se kalendern. Träning på plats för vuxna återupptas så snart det är möjligt men tills vidare kör vi digitalt. 

 • Barn- och ungdomsträningar för de födda 2005-2015 bedrivs som vanligt men inga föräldrar eller andra vuxna tillåts delta. Föräldrar får inte heller vistas i lokalerna utan ombeds lämna och hämta sina barn när träningen börjar/slutar. Det går bra att titta på utifrån, genom fönstren.

 • Mini-gruppen födda 2016-2017 har för tillfället paus pga att vuxna ej ska närvara. Anmäl er dock gärna via länken (men betala inte in) så återkommer vi till er så snart Mini-lektionerna återupptas!

 • Vi erbjuder också självständig hemmaträning via vår YouTube-kanal som komplement, för att kunna träna själv på distans och inspireras. Prenumerera på "REAGL Capoeira Sverige" för automatiska uppdateringar.

Vi informerar löpande alla våra medlemmar om förändringar via mail.

Uppdaterade corona-regler för våra aktiviteter:

 • Kom friska och krya! Har du symptom får du inte komma till våra lokaler. 

 • Vuxna över 15 år tränar än så länge inte i våra lokaler utan online via den digitala plattformen Zoom. När det blir möjligt återupptar vi träning på plats för denna grupp. 

 • Vuxna/anhöriga får ej vistas i lokalerna. Lämna av era barn (helst utomhus, vid entrédörren) och kom tillbaka för hämtning när träningen är slut. Inga vuxna/anhöriga får stanna kvar i lokalerna, trapphusen eller sidoytorna under träningen. Det går bra att titta på träningen utifrån genom fönstren. Håll avstånd. 

 • Inga omklädningsrum kan tillhandahållas. Kom ombytt och duscha hemma. 

 • Tvätta händerna före träningen. Vi använder dessutom handsprit före träningen, men detta är inte ett substitut till handtvätt utan ett komplement. Undvik att låta handspriten droppa på golvet då det förstör våra golv. 

 • Ta med en egen fylld vattenflaska. Vi delar inte flaskor med varandra. 

 • Vi gör inga "high five" och kramas inte. Vi använder armbågen för att hälsa. 

 • Vi spritar händerna särskilt om vi spelar på klubbens instrument. 

 • Vid vårterminens start arbetar vi extra med avstånden mellan alla deltagare. Vi gör anpassningar under träningen för att hjälpa barnen med detta i så stor utsträckning som möjligt. Tränarens instruktioner gäller. Prata gärna med era barn och berätta att vi är superglada över att få sätta igång träningarna igen, och att vi ska hjälpas åt att hålla avstånd till varandra, på träningen men också i utrymmen som entré, vid toalett osv. 

 • Vi begränsar sångträning. 

 

Tack för er förståelse! Vi fortsätter träna, och tar hand om varandra!

/Professor Edson Silva

PS. Vi har en YouTube-kanal med videos för hemmaträning! Gå in och prenumerera på vår kanal REAGL Capoeira Sverige för automatiska uppdateringar när nya filmer läggs upp!

© REAGL Capoeira all rights reserved.