top of page

Årets våravslutning med gradering sker 1-2 juni 2024

Uppdaterat: 8 apr.

En gång om året arrangerar vi en våravslutning med klubbgemensam graderingshelg då vi firar våra kunskaper och alla som tränar kan gradera till nya fina rep att sätta i midjan. I år sker det 1-2 juni.


Både barn, ungdomar och vuxna deltar, såväl nybörjare som avancerade elever. Det är årets stora händelse och därför ska ni redan nu boka datumen i kalendern (om ni inte redan gjort det).


Vi får besök av mästare och tränare från Brasilien och ser fram emot en spännande och rolig helg tillsammans!


Vill ni veta mer om klubbens graderingar kan ni går hit:

2 kommentarer

2 Comments


Hej!

Vilka tider gäller? Vi är redan uppbokade på flera parallella händelser den helgen men förstår så klart att det är bra att vara med. För att öka chanserna att hitta möjlighet att lösa logistiken undrar jag om vi redan nu kan få tiderna? Allt gott! Hälsningar Ida

Like
Replying to

Hej! Avslutningen består av ett antal olika aktiviteter under hela helgen och om du tänkte på själva tiden för när man får sitt rep så kan vi tyvärr inte söga det riktigt än. Till helgen bjuds internationella göster in och det blir workshops och sammankomster för alla åldrar med lite olika tider för olika grupperingar, samt andra gemensamma tider. Genrellt deltar vuxna fler tider och barnens schema är mer begränsat. Vi håller på och planerar och så snart helheten är spikad skickas anmälningslönk ut, där kommer tider framgå för delaktiviteter.

Like
bottom of page