KUNGSBACKA

BJÖRKRISSKOLAN, Björkrisvägen 21

 

GRUPPER

 

BARN födda 2012-2015

1 träning/vecka = Både barn som tränat tidigare och barn som är helt nya välkomnas. Träningen introducerar barn till gruppträning i allmänhet och fokuserar på lekfullhet och grunderna i capoeiran.

UNGDOM född 2006-2011

1 träning/vecka = Både ungdomar som tränat tidigare och ungdomar som är helt nya välkomnas.

+föräldraträning

Föräldrar till barn och ungdomar i barn/ungdomsgruppen välkomnas att träna i samma grupp, tillsammans med sina barn. Du räknas då som ytterligare en elev och ska föranmäla dig precis som ditt barn, och betala avgifter precis som ditt barn. Du är alltså inte publik utan passar på att träna och ha kul med capoeiran när du ändå tar ditt barn till träningen! Kan det bli bättre? :) Som förälder hör du till vuxengruppen och kan när ditt barn tränat klart stanna kvar och träna ytterligare tid för att få ut mesta möjliga av kvällen. Vill du ej stanna kvar går det bra att lämna tillsammans med ditt barn. Du får också ett tillfälle till per vecka för vuxna i avgiften.VUXNA

​3 träning/vecka = Denna grupp är för nya och gamla elever blandade och lektionerna varierar i svårighetsgrad och upplägg från gång till gång. Två lektioner i veckan hålls i Kungsbacka och den tredje hålls i Johanneberg. Det är en särskild lektion som fokuserar på rytm och de afrobrasilianska inslagen i capoeirakulturen. Du deltar de veckor det passar dig. Alla välkomnas, studenter, föräldrar, stora, små, vältränade, otränade, nybörjare, erfarna... Här finns plats för alla, tveka inte att våga komma och prova på om du känner dig osäker på om capoeira kan vara något för dig! Träningen i Kungsbacka inleds tillsammans med barn/ungdomsgruppen men senare delen sker med vuxna enbart.

VUXNA UNLIMITED

Obegränsade träningar för vuxna. Du har dina främsta träningar i Kungsbacka men är välkommen så ofta du vill och kan på träningar även i Johanneberg och Mölndal, och kan också träna tillsammans med ditt barn. Det innebär många möjliga träningsdagar/vecka där du själv avgör från vecka till vecka vad som passar dig bäst.

Speciella behov?

Har du eller ditt barn speciella behov tex en diagnos eller funktionshinder? Vi har medlemmar med speciella behov som fungerar alldeles utmärkt i ordinarie grupper men det kan underlätta för tränaren att vara medveten om eventuella diagnoser. Andra kan ha mer specifika behov som inte alltid kan tillgodoses inom ramen för den vanliga verksamheten. Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar som rör speciella behov.